Еластични протези Vertex ThermoSens  – премиум зъботехнически решения.

 

За тотални и частични протези, за временни корони и мостове, без мономер, неимбибиращ

Vertex ThermoSens е иновативен, високоустойчив, на практика нечуплив, несъдържащ мономери материал за протези, предлаган от Vertex-Dental.

Без мономери
Vertex ThermoSens е подходящ за пациенти с непоносимост към протези, изработени от материали, които предизвикват алергични реакции или при възникване на други проблеми с чувствителността.

Нарастващите изисквания на пациенти с подобни проблеми и необходимостта от решения за биологичната съвместимост, без използването на опасни суровини, осигуряват важната роля на Вертекс Термосенс на съвременния дентален пазар.

Практически без никакво свиване: отлично прилягане на протезата
Създаден от уникален термопластичен материал, ТермоСенс има и още няколко важни предимства. Силиконовите зъбни протези, изработени от Вертекс ТермоСенс, са практически нечупливи. Освен това тези протези са максимално точни поради липсата на обемно свиване.

10 цвята в патрони с различни размери – с диаметър 22mm и 25mm
Материалът е лесен за работа и с разнообразни индикации. Може да се използва за ребазиране, протези върху импланти, както и за репаратури. Предлага се в 10 цвята, в патрони с различни размери, в опаковки, които не са вакуумирани, защото материалът е уникален – не имбибира. Освен това се полира изключително бързо и лесно.

Всички еластични меки зъбни протези изработени в Dunev Dental Lab са с трислойни зъбни гарнитури на фирма VITA, Германия.

трислойни зъбни гарнитури на фирма VITA Германия